Озеро Свiтязь
Озеро Світязь
Озеро Світязь
 

Корупція в Шацькому національному парку

У грудні 2017-го у 27-річному віці Марія Христецька очолила Шацький національний природний парк. Спершу все нібито було добре: огляд рекреаційних пунктів, відкриття екологічних постів, чимало інтерв’ю про виконану роботу… Але апетити росли, і просто керівницею національного парку бути вже не хотілося. Захотілося стати… 

Детальніше – у розслідуванні 12го каналу. 

Категорія: Новини / Відео, Автор: Siroga від 22-06-2022, переглянули: 1 268
 

Інопланетяни викрали ялинки із території ШНПП

Зухвала  незаконна рубка сталась на території Шацького національного природного парку, повідомляється в сюжеті телеканалу Аверс. Очільниця нацпарку каже:  це сталось через те, що немає цілодобової охорони. Тим часом хто це зробив, і в якому напрямку зникли зрубані дерева – взялась розслідувати місцева поліція, яка навідалась у парк з обшуками, проте як-завжди в таких справах крайнього не знайшли. 

Судячи з коментарів до відео в соціальних мережах, місцеві жителі впевнені, що, дерева зрізали з наказу керівниці національного парку, бо ж непомітно спиляти ялинку, висотою більше 5 метрів, можуть тільки інопланетяни, а мистецтво відбріхуватись перед місцевими, у керівників держпідприємств перевіряють при призначенні на посаду. 

Категорія: Новини / Відео, Автор: Siroga від 11-06-2022, переглянули: 911
 

Правила поведінки на воді


    Кожного року у літню пору стрічки наших новин переповнюються заголовками про людей, які загинули через необережну поведінку на воді. Дуже прикро,що відправляючись на відпочинок, ми не завжди вважаємо за потрібне приділити увагу вивченню правил безпеки на водоймах. Найстрашнішим є те,коли через нашу необережність страждають діти. Тому ми вирішили ознайомити вас з базовими правилами безпеки,які допоможуть уникнути біди під час купання.
Категорія: Відпочинок / Новини, Автор: Tofitochka від 29-06-2021, переглянули: 1 590
 

Якщо зупинила поліція

    Дуже часто дорогою на Світязь , ви можете зауважити велику кількість постів поліції, які , зазвичай, стоять попри дорогу. У будь-якого водія, в такій ситуації виникають сумніви чи все він робить правильно, чи не порушує правил, чи були якісь знаки, які водій міг пропустити. Але,є ситуації,коли поліція нас, дуже часто, зупиняють «просто так». Чи має на це право дорожня поліція? Якщо так, то за яких умов?
Категорія: Новости / Новини, Автор: Tofitochka від 4-08-2020, переглянули: 2 656
 

Які небезпеки вас чекають на Шацьких озерах?

     Полюбляєте "екстрим" на відпочинку? Чи завжди ознайомлюєтеся з усіма перешкодами, які вас спіткають, на шляху до омріяної відпустки? Якщо ви обираєте  відпочинок на природі, тоді  «екстрим» є вашим постійним супутником. Ми хочемо вас трішки ознайомити і розказати вам про те, що ви можете зустріти і з чим зіткнутися обираючи відпочинок на Шацьких озерах.
Категорія: Відпочинок / Новини, Автор: Tofitochka від 7-07-2020, переглянули: 2 603
 
Назад Вперед