Озеро Свiтязь
Озеро Світязь
Озеро Світязь
 

Незайманий маєток прибічників Януковича на березі озера Світязь, ур.Гряда

Автор: Siroga від 25-02-2014, переглянули: 17 511

В зв'язку з останніми подіями в Україні, люди почали проявляти особливу цікавість до маєтків чиновників, депутатів, керівників.

Так ввечері, 23.02.2014 на територію найрозкішнішого подвір'я ур.Гряда увірвалися невідомі з битами, металевими прутами, розбили компютери в будиночку охорони, також розбите скло вхідних дверей одного з котеджів. За словами сторожа - вони шукали Януковича. Підозрюваних затримали, але оскільки заява щодо пошкодження майна в МВС від власника території не надходила - підозрюваних відпустили. Відомо також, що нападники є мешканцями м.Володимир-Волинський та Нововолинськ.

Точної інформації кому саме належить ця територія разом з будинками - немає, сторож запевняє що це не належить ні Януковичу, ні Азарову. А кому ж тоді?
Потрібно проводити детальне розслідування, кому виділялася земля під забудову, і хто є власником цього всього добра.
Але наявність вертолітної площадки зменшує коло пошуку до двох осіб - це або Янукович або Азаров. Останній же був помічений тут у вересні 2011 року, під час відкриття автошляху який веде до урочища Гряда.

Будинки ще не здані в експлуатацію, т.е. там ще ніхто не відпочивав. На багатьох речах є бірки, з назвою фірми-виробника. Переважна більшість меблів, люстр, бра - італійського виробництва, дуже дорогі.

Далі на відео ви можете побачити територію маєтку а також нам показали що є всередині будинку. Від себе можу сказати що все зроблено "дорого і по-богатому", більшість систем в будинку автоматизовані, автоматично вмикається світло при вході в кімнату, автоматично підтримується температура. В номерах дуже дорога сантехніка, масажні душові кабінки, оздоблення.

На території є дитячий майданчик, "мангал", в якому можна і смажити, і коптити, і запікати, також банний будинок,з парилкою і басейном.

  
 

 

 

 

 
 

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, ви увійшли на сайт як незареєстрована особа.
Ми рекомендуємо вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додавання коментаря

  • Ім'я:*
    E-Mail:
    Коментар: