Озеро Свiтязь
Озеро Світязь
Озеро Світязь
 

Замість Криму кияни їдуть на Світязь і в Карпати

Автор: Siroga від 8-08-2015, переглянули: 2 974

 

Киянка Вікторія Юревич відпочивала у волинському селищі Шацьк.

"Поїхати на Світязь я мріяла давно, - говорить Вікторія. – Рідні відмовляли: "Куди ти з дітьми їдеш? Озеро - це не море". Не послухала і правильно зробила. Відпочили чудово. Їздили на рибалку, засмагали. Пляж піщаний, вода тепла. За тиждень тільки один день дощ ішов. Наїлися риби, пончиків і вареників з чорницями. Діти цю поїздку ніколи не забудуть. До того три роки відпочивали в Криму. Були в Керчі, Миколаївці і під Сімферополем. Цього року друзі теж туди поїхали, а ми не схотіли".

 

 

Цього літа на Світязі туристів більше, ніж торік. Про це кореспонденту розповів Андрій Положевець із селища Шацьк на Волині. Готельним бізнесом він займається сім років.

 

"Багато людей приїхало на Світязь цього року вперше, - каже Андрій. – Мав туристів зі столиці, які всі роки на морі відпочивали, а тепер на Світязь зібралися. Були сім'ї з Сум, Дніпропетровська, Львова, з Донеччини".

 


За словами Андрія, власники готелів та баз відпочинку підняли на 30-40 % вартість номерів.

 

"Криза змушує людей піднімати ціни на послуги, - розповідає Андрій. – Доба проживання у вагончику обійдеться у 70 гривень, в будинку – від 150 до 500 гривень з людини. Вартість залежить від умов проживання. У найдорожчих номерах включені сніданки. За обіди і вечері треба доплачувати".

"Можна готувати самотужки, - говорить Андрій. - Є мангали для шашликів і барбекю. Безкоштовно даю казани і шампури, але дрова для шашлика продаю по 20 гривень. На кухні є плита, посуд, холодильник і мікрохвильова піч".

За матеріалами сайту gazeta.ua

 

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, ви увійшли на сайт як незареєстрована особа.
Ми рекомендуємо вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додавання коментаря

  • Ім'я:*
    E-Mail:
    Коментар: