Озеро Свiтязь
Озеро Світязь
Озеро Світязь
 

Боротьба з екологією в Світязі

Автор: Siroga від 4-05-2019, переглянули: 1 639

Боротьба з екологією в Україні набирає обертів, це звісно не до порівняння з львівським сміттям, але не менш по-свинськи.
 З такими темпами наші діти і онуки через кілька десятків років згадуватимуть своїх дідусів і бабусь не з гордістю, а незлим тихим словом. 
На відео показане розвантаження сміття серед лісу, де один трактор копає яму, а інший звозить в ту яму сміття з кладовища. Що ж тут цікавого - всю цю акцію організували в Світязькій сільскій раді, замовили і оплатили трактори, найняли людей ітд. 
Але ось парадокс, біля входу в кладовище висить табличка, де сільска рада закликає сортувати відходи, так наче їх будуть утилізувати за усіма європейськими нормами. 
Влітку з місцевих жителів беруть гроші на вивіз сміття, причому не маленькі, а офіційно вивезти сміття не хватило фінансів і совесті. 


ps. Грамотність працівників сільскої ради теж вражає, якщо уважно прочитати заголовок цього папірця, то можна зрозуміти що надпис стосується не жителів села Світязь, а жителів сільської ради, т.е. людей які живуть в приміщенні сільскої ради! =) 

Категорія: Новини / Відео

Шановний відвідувач, ви увійшли на сайт як незареєстрована особа.
Ми рекомендуємо вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додавання коментаря

  • Ім'я:*
    E-Mail:
    Коментар: